Verkoop

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de producten van de Glamping Company. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons kopen. Je kunt bestellen via de webshop of telefonisch. Heb je wat extra advies nodig of wil je samen met ons kijken wat een accommodatie jouw op kan leveren, dan komen we graag bij je langs op locatie. Mail of app ons voor een afspraak.

Technische ondersteuning

De Glamping Company verricht tot 15 jaar na aankoop onderhoud aan haar accommodaties. De meeste onderdelen zijn los verkrijgbaar in onze webshop. Wil jij je accommodatie(s) updaten met bijvoorbeeld sanitair, een nieuw dak of een grotere veranda, neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons serviceteam werkt op afspraak en door heel Nederland.

Op- en afbreekteam

De kampeerbungalow en het modulehuisje zijn demontabel en in 1 dag te verplaatsen. We hebben een aantal speciale (de)montage teams. Deze medewerkers weten wat ze doen en kunnen ook ter plekke kleine reparaties aan jouw huisje verrichten. Bespreek je wensen met onze planning. Wij zijn er voor jou.

Veel gestelde vragen

In onze eigen timmerfabriek in Stroe.

Standaard accommodaties hebben een levertijd van 6-8 weken. Maatwerk is altijd in overleg.

Op al onze accommodaties zit 3 jaar fabrieksgarantie. 

Geïmpregneerd hout kun je het beste eens in de 4 jaar in de olie zetten. Zo blijft het wel 15-20 jaar goed. Het dak heeft geen onderhoud nodig, behalve dan jaarlijks even met water of truckwash schoonmaken. Losse onderdelen zoals het dak, hekwerk, uitzetijzers en elastiek zijn verkrijgbaar in onze webshop. Ook kun je via het contactformulier een afspraak maken voor onderhoud aan je accommodatie(s). Wij komen dan op locatie onderhoud plegen. We rekenen een uurtarief van € 47,50 en km.vergoeding. Wat er aan onderhoud moet gebeuren doen we uiteraard in overleg met jou. 

Particulieren kunnen bij ons afnemen, mits dit is besproken met de locatie waar het huisje komt te staan. Bedrijven krijgen bij afname van meerdere producten staffelkorting.

We leveren door heel Europa. In Nederland komen we altijd met een eigen team. In het buitenland kan het zijn dat we samenwerken met een lokaal timmerbedrijf. Onze fabrieksgarantie blijft dan wel van kracht. Bij levering op de waddeneilanden komen er de gebruikelijke transportkosten bij.

Contact

Email:

info@glamping-company.com

Adres:

Bosweg 17
3781NG Voorthuizen

Telefoon:

0610343518

Bedrijfsgegevens:

Kvk: 81981503