Over ons

Kamperen is beleven. Eén worden met de natuur. Een gevoel van vrijheid. Kamperen is ook leuk. Kamperen wordt nóg leuker wanneer je het kunt combineren met het comfort van een huisje. Deze gedachte was vijfentwintig jaar geleden het begin van Slingerland Kampeerbungalows. Een soort tenthuisje, gebouwd in een zeshoek met een luifeltje eraan. Het begin van glamping in Nederland. In 2021 is Slingerland Kampeerbungalows opgegaan in The Glamping Company. In de tussentijd zijn er diverse ontwikkelingen geweest in Glamping-land. We hebben de afgelopen jaren van alles voorbij zien komen; safaritenten, iglotenten, boomhutten, tipi’s, etc. The Glamping Company heeft als doel de campings in Europa te voorzien van accommodaties die comfortabel, degelijk, rendabel en mooi zijn. Ze bieden het comfort van thuis, maar leggen ook de nadruk op de outdoor beleving. 

Wij ontwerpen in onze ontwerpstudio en bouwen in onze timmerfabriek de mooiste accommodaties tegen scherpe prijzen. De meeste van onze modellen zijn in 1 dag op te bouwen of te demonteren. De modellen staan op honderden campings door heel Europa.  

Wanneer je geïnteresseerd bent in één van onze modellen, kun je contact opnemen met Jaques Slingerland (verkoop) of met Rein van Woerden (eigenaar). Heb je een technische vraag dan kun je contact opnemen met Ruud van Ee (eigenaar). 

Rein van Woerden (Eigenaar)

0610343518
info@glamping-company.com

Ruud van Ee (Eigenaar)

0611810421
info@glamping-company.com

Marien Folkers (verkoop)

0645074543
verkoop@glamping-company.com